Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Koffiecrème

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Koffiecrème

:

Mixer met garden

Voor de vulling:

2 zakjes oploskoffie voor espresso
60 ml water (kokend)
100 g boter
300 g poedersuiker (gezeefd)

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Los het espressopoeder op in het kokende water en laat het helemaal afkoelen. Klop de boter zacht, voeg de poedersuiker en de koude koffie toe en klop het tot een crème. Klop het mengsel met de mixer in de hoogste stand in 2 minuten tot een luchtige crème.

Voedingswaarden Voor het recept Koffiecrème

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 8210kJ
1961kcal
1775kJ
424kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 302g 65g
Eiwit 0g 0g