Flag

Kaiserschmarrn

1 portie
Gemakkelijk
15
Beleef de wintersport met deze Kaiserschmarnn volgens traditioneel Oostenrijks recept met rozijnen.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de Kaiserschmarrn met rozijnen
zakjeDr. Oetker Kaiserschmarrn
200 mlmelk
1ei
Extra nodig
beslagkom
garde
koekenpan
boter of margarine (evt. olie)

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Kaiserschmarrn
1

Beslag bereiden

Doe de mix voor Kaiserschmarrn met rozijnen in een beslagkom en voeg de melk en het ei toe. Roer het geheel met een garde tot een glad beslag.

2

Kaiserschmarrn bakken

Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een grote koekenpan. Giet al het beslag in de pan en bak de Kaiserschmarrn aan een zijde op middelhoog vuur goudbruin.

3

Verdeel het deeg als deze nog een beetje nat is aan de bovenkant, met een spatel in vieren en draai de stukken om. Maak de stukken nog kleiner en bak deze goudbruin. Bestrooi met wat poedersuiker.