Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Gevulde mini Paaspannenkoekjes

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Gevulde mini Paaspannenkoekjes

Bakgerei:

koekenpan

Voor de pannenkoekjes:

1 zakje Dr. Oetker Amandelschaafsel
60 g bigarreaux
60 g gekonfijte sinaasappelschil
60 g sukade
1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
300 ml water
500 g roomkwark
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco
1 flesje Schudfles Pannenkoekmix (Koopmans)
400 ml melk

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Bak 12 kleine pannenkoekjes van ca. 12 cm doorsnee (gourmet of kinderkoekenpannetje) en laat ze afkoelen.

2

Verhit een koekenpan zonder boter of olie. Rooster het amandelschaafsel al omschuddend goudbruin. Schud het amandelschaafsel op een dubbel laagje keukenpapier.

3

Snijd de bigarreaux en de gekonfijte sinaasappelschil in kleine stukjes en meng dit met de sukade. Bereid de banketbakkersroom met het water en de roomkwark.

4

Schep het gedroogde fruit en ongeveer 40 g van het amandelschaafsel door de room. Verdeel het kwarkmengsel over de pannenkoekjes en vouw ze dubbel.

5

Laat ze zo opstijven in de koelkast. Smelt het Chocoglazuur volgens de aanwijzingen op het zakje.

Opstijftijd: 60 minuten

6

Serveer per persoon twee pannenkoekjes, leg ze dakpansgewijs op twee borden, schenk het glazuur over de gevulde pannenkoekjes en bestrooi ze met de rest van het amandelschaafsel.

Voedingswaarden Voor het recept Gevulde mini Paaspannenkoekjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1051kJ
251kcal
687kJ
164kcal
Vet 10.09g 6.59g
Koolhydraten 32.29g 21.11g
Eiwit 7.01g 4.58g