Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Gevulde boterkoek met notenspijs

Door de notenspijs krijgt deze boterkoek net dat beetje extra's. Knapperig, zacht en gewoon ontzettend lekker.

16 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Gevulde boterkoek met notenspijs

Bakgerei:

mixer met garden
2 beslagkommen
springvorm 24 cm

Voor de gevulde boterkoek:

1 pak Mis voor Boterkoek (Koopmans)
200 g roomboter (zachte)
2 eieren
1 pak Dr. Oetker Amandelspijs
50 g ongezouten notenmix (hazelnoten, amandelen, walnoten) fijngehakt

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Volg voor het deeg de bereidingswijze op het pak Mix voor Boterkoek.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Baktijd: ongeveer 25 minuten

2

Meng in een andere kom de amandelspijs en het tweede ei met behulp van een mixer. Mix het tot een smeuïge massa ontstaat. Voeg de noten toe.

3

Doe de helft van het deeg in de vorm. Spoel een lepel om met heet water en druk met de bolle kant het deeg gelijkmatig uit.

4

Verdeel de notenspijs op dezelfde wijze over het deeg. Verdeel de rest van het deeg op dezelfde wijze over de spijs en druk het langs de rand goed aan. Volg verder de bereidingswijze op het pak boterkoekmix, maar maak geen inkervingen in ruitpatroon, maar maak 16 puntjes.

Voedingswaarden Voor het recept Gevulde boterkoek met notenspijs

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1415kJ
338kcal
2139kJ
511kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g