Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Frisse yoghurttaart met perzik

Een heerlijke frisse yoghurt taart met een zoete perziken.

12 taartpunten

Eenvoudig 15 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Frisse yoghurttaart met perzik

Voor de perzik-yoghurttaart:

1 pak Dr. Oetker Yoghurt taart
60 g boter of margarine
1 liter yoghurt met perziksmaak
1 grote pot perzikstukjes op siroop (of verse perziken)
1 zakje Dr. Oetker Taartina Helder

Extra nodig:

mixer met garden
springvorm 24 cm

preparation

Bereiding

1

Leg het bijgesloten velletje bakpapier op de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm.

2

Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje mueslikruimelbodemmix door de gesmolten boter.

3

Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de mueslikruimelbodem en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.

4

Voeg de perzikyoghurt en de taartmix aan een beslagkom toe. Klop het mengsel met een mixer met garden op de hoogste stand in 3 minuten tot een luchtige massa. Schenk het taartmengsel over de bodem en strijk het glad. Laat de perzik-yoghurttaart minstens 2,5 uur opstijven in de koelkast.

5

Snijd de perziken in partjes en decoreer de bovenkant van de taart met perzik. Begin aan de rand van de taart en vul vanuit daar de volledige bovenkant met de partjes.

6

Giet 250 ml siroop van de perziken in een pan en houd 3 eetlepels apart. Maak een papje van de taartina en 3 eetlepels siroop. Breng de overige siroop kort aan de kook en voeg het taartina-papje toe. Laat het oplossen en verwarm kort. Schenk het taartinamengsel over de bovenkant van de yoghurttaart en plaats de taart 15-20 minuten terug in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Frisse yoghurttaart met perzik

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 611 kJ
146 kcal
502 kJ
120 kcal
Vet 8.56 g 7.02 g
Koolhydraten 10.92 g 8.95 g
Eiwit 5.51 g 4.52 g