Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Frisse Botercrème met Mon Chou

Cream Cheese Frosting, de eenvoudige bereiding met Mix voor Botercrème als basis.

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Frisse Botercrème met Mon Chou

:

Mengkom
Mixer met garden

Voor de cream cheese frosting:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
125 g MonChou of Mascarpone
100 ml melk (koud)

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze cream cheese frosting

Klop de roomkaas op de laagste stand met de mixer met garden in 1 minuut glad, smeuïg en zonder klontjes.e.

2

Voeg de melk en de mix voor de botercrème toe. Roer het geheel in ca. 1/2 minuut op de laagste stand door elkaar totdat de cream cheese frosting iets dikker wordt.

3

Ga met een lepel over de bodem en de randen van de kom zodat alle boter goed loskomt en door de cream cheese frosting gemengd kan worden. Klop het in ca. 1 minuut op de middelste stand tot een luchtige cream cheese frosting.

Voedingswaarden Voor het recept Frisse Botercrème met Mon Chou

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 4049kJ
967kcal
1227kJ
293kcal
Vet 63g 19g
Koolhydraten 86g 26g
Eiwit 17g 5g