Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Druiven Cupcakes

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Druiven Cupcakes

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine
2 eieren
100 ml melk

Voor de druiven:

fondant groen
1 zakje Tum tummetjes
1 zakje Dr. Oetker Topping roze of paarse topping

preparation

Bereiding

1

Cupcakes bakken

Bak de cupcakes met Dr. Oetker Basismix voor CupCakes naturel volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Paarse tumtum's en topping

Zet een bakje met paarse tumtum's en een bakje met paarse topping klaar.

3

Paarse topping

Bestrijk de bovenkant van de cupcake met paarse topping.

4

Trosje druiven maken op cupcake

Maak met de paarse tumtum's een mooi bosje druiven op de cupcake.

5

Groene druivenblaadjes maken

Rol groene fondant (of marsepein) uit tot een lap en steek hier blaadjes uit.

6

Druivenstengels maken

Rol dunne groene sliertjes van het fondant (of marsepein).

7

Blaadjes en druivenstengels op cupcake

Plak de blaadjes en druivenstengels bij het trosje 'druiven' zoals op onderstaande foto.

Voedingswaarden Voor het recept Druiven Cupcakes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1043kJ
249kcal
1449kJ
346kcal
Vet 13.77g 19.13g
Koolhydraten 27.53g 38.24g
Eiwit 0g 0g