Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Cupcakes met salted caramel en cheesecake topping

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cupcakes met salted caramel en cheesecake topping

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine (op kamertemperatuur)
2 eieren op kamertemperatuur
100 ml melk
Dr. Oetker Regenboogfantasie (alleen de chocolade bolletjes)

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Voor de topping:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
125 g MonChou
100 ml melk (koud)
Dr. Oetker Nougatine

Extra nodig:

mixer met garden
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
spuitzak met stermondje

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze cupcakes

Bereid het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de chocobolletjes door het beslag.

2

Cupcakes bakken

Bak de Cupcakes in ongeveer 24 minuten gaar en laat ze daarna een klein beetje afkoelen op een rooster, zodat je ze vast kunt pakken.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 24 minuten

3

De salted caramel vulling

Prik het spuitmondje in het gebakken cakeje en spuit de vulling in de kern. Voor het lekkerste resultaat vul je het cakeje als deze nog handwarm is.

4

Bereid de Mix voor Luchtige Botercrème zoals beschreven staat op de verpakking, vervang de boter door MonChou en voeg 100 ml melk toe. Doe de botercrème in een spuitzak en maak een mooie toef op de cupcakes. Strooi tot slot een beetje Nougatine over.

Voedingswaarden Voor het recept Cupcakes met salted caramel en cheesecake topping

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1281 kJ
306 kcal
1348 kJ
322 kcal
Vet 17.96 g 18.90 g
Koolhydraten 31.46 g 33.11 g
Eiwit 4.53 g 4.76 g