Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Cupcakes met salted caramel en cheesecake topping

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Cupcakes met salted caramel en cheesecake topping

Voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g margarine (op kamertemperatuur)
2 eieren op kamertemperatuur
100 ml melk
Dr. Oetker Regenboogfantasie (alleen de chocolade bolletjes)

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel

Voor de topping:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
125 g MonChou
100 ml melk (koud)
Dr. Oetker Nougatine

Extra nodig:

mixer met garden
1 doosje Dr. Oetker Cupcake Vormpjes
spuitzak met stermondje

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze cupcakes

Bereid het beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de chocobolletjes door het beslag.

2

Cupcakes bakken

Bak de Cupcakes in ongeveer 24 minuten gaar en laat ze daarna een klein beetje afkoelen op een rooster, zodat je ze vast kunt pakken.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 24 Minuten

3

De salted caramel vulling

Prik het spuitmondje in het gebakken cakeje en spuit de vulling in de kern. Voor het lekkerste resultaat vul je het cakeje als deze nog handwarm is.

4

Bereid de Mix voor Luchtige Botercrème zoals beschreven staat op de verpakking, vervang de boter door MonChou en voeg 100 ml melk toe. Doe de botercrème in een spuitzak en maak een mooie toef op de cupcakes. Strooi tot slot een beetje Nougatine over.