Flag

Croissants met banketbakkersroom

4 stuks
Gemakkelijk
10
De allerlekkerste, versgevulde croissants met zelfgemaakte banketbakkersroom. Lekker met framboos!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de banketbakkersroom
1 zakjeDr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
500 mlmelk - halfvol en koud
2 tlDr. Oetker Vanillepasta
En natuurlijk...
4croissants
1 bakjeframbozen
poedersuiker
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes
spuitzak met kartelmondje

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
Picture - Dr. Oetker Vanillepasta
1

Banketbakkersroom bereiden

Doe 500 ml koude melk, het zakje mix voor banketbakkersroom en twee theelepels vanillepasta in een kom en meng het geheel met een garde of mixer op de middelste stand.

2

Klop het geheel één minuut op de hoogste stand tot een glad mengsel.

3

Laat de banketbakkersroom ca. 5 minuten opstijven in de koelkast en top of vul jouw baksel met de room.

4

Croissants vullen en versieren

Klopt de banketbakkersroom even los met een garde en doe vervolgens in een spuitzak. Snijd de croissants open en vul de croissants met de banketbakkersroom.

5

Versier de banketbakkersroom met de frambozen en wat poedersuiker.