Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocoslagroom

Lekker als taartvulling of cupcake toef: romige chocolade slagroom!

1 taart

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocoslagroom

Voor de vulling:

125 ml slagroom
1 el cacao
1 el suiker
2 el water
1 zakje Dr. Oetker Klop-Fix

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Roer de cacao, suiker en het water door elkaar tot een mooi papje. Meng het met de slagroom en de Klop-Fix. Klop de slagroom luchtig op. De chocoslagroom is klaar om te gebruiken.

Voedingswaarden Voor het recept Chocoslagroom

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2374kJ
567kcal
1231kJ
294kcal
Vet 48.26g 25.00g
Koolhydraten 27.41g 14.20g
Eiwit 5.28g 2.73g