Skip to main content
Luchtige biscuitbodem voor taart

Luchtige biscuitbodem voor taart

1 taart
Gemiddeld
Een biscuitbodem bakken vanaf de basis is vrij ingewikkeld. Wil je zelf eenvoudig een lekkere biscuittaart bakken? Gebruik de Mix voor Biscuittaart van Dr. Oetker. Lukt altijd.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Gebruik voor het doorsnijden van de taart een scherp kartelmes (groot broodmes). Leg een hand zachtjes op de biscuitbodem zodat deze niet verschuift en snijd de biscuitbodem voorzichtig horizontaal doormidden.
Baktips
Gebruik Dr. Oetker Botercrème voor een luchtige taartvulling en decoreer de taart verder met Dr. Oetker decoraties.
Baktips
Voeg 20 gram gezeefde cacaopoeder toe aan het biscuitbeslag voor een choco biscuitbodem.
Baktips
Let op! de bereidingswijze van Dr. Oetker Biscuittaart is onlangs gewijzigd. Deze receptuur is de basisbereiding voor Dr. Oetker Basismix Biscuittaart. Heb jij een roze verpakking met de naam Biscuitmix Basismix voor taart, volg dan de bereidingswijze op het pak.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten