
Luchtige biscuitbodem voor taart
Ingrediënten
Gemaakt met:
Bereiding:
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Vet de springvorm in met boter of Dr. Oetker Bakspray.
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Doe de biscuitmix, de eieren en het water in een beslagkom en mix het geheel met een mixer op de laagste stand goed door elkaar. Klop het geheel daarna op de hoogste stand (turbo) in ca. 5 minuten tot een luchtig biscuitbeslag. Verdeel het biscuitbeslag over de springvorm en strijk het glad.
Bak de biscuitbodem net onder het midden van de oven in ongeveer 35 minuten gaar en goudbruin. Laat de biscuitbodem vervolgens op een rooster afkoelen en verwijder na 10 minuten de rand van de springvorm.
Baktijd: 30 - 40 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Leg de biscuitbodem ondersteboven op een taartrooster en verwijder voorzichtig de bodem. Laat de biscuitbodem goed afkoelen. De biscuitbodem is nu klaar om door te snijden, te vullen en te decoreren.
Gemaakt met:
Vergelijkbare recepten

Double Chocolate Verwen taartje

Drip cake met unicorn strooisel

Luxe slagroomtaart met fruit

Rumtaart

Stippentaart met vlinders

Botercreme van Banketbakkersroom

Lemon meringue taart met rabarber

Luchtige vanille taart met witte choco fondant
