Skip to main content
Sinterklaastaart

Sinterklaastaart

10 - 12 taartpunten
Gemiddeld
't heerlijk avondje is gekomen, dat wordt smullen! Maak deze heerlijke Sinterklaastaart met speculoos en kruidnootjes.
Ingrediënten
Bereiding
Baktips
Om de sinterklaastaart mooi recht te krijgen kun je hem aan de zijkant de taart een stukje insnijden. Snij hem pas daarna horizontaal doormidden. Zo weet je precies hoe de helften weer op elkaar horen.
Baktips
Let op! de bereidingswijze van Dr. Oetker Biscuittaart is onlangs gewijzigd. Deze receptuur is op basis van Dr. Oetker Basismix Biscuittaart. Heb jij een roze verpakking met de naam Biscuitmix Basismix voor taart, volg dan de bereidingswijze op het pak.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten