Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolate Chip Cookie Cupcake

Voor als je van cupcakes en koekjes houdt! Een chocoladecupcake met een koekbodem en als topping choco botercrème met een chocolate chip cookie.

ongeveer 10 - 12 cupcakes

Eenvoudig 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolate Chip Cookie Cupcake

Bakgerei:

mixer met garden
10 - 12 Cupcake vormpjes
spuitzak
sterspuitmondje 1M of 1B Wilton

voor de cupcakes:

1 pak Dr. Oetker Basismix voor CupCakes Naturel
100 g boter of margarine
2 eieren (kamertemperatuur)
100 ml melk
25 g cacao

Voor de choco botercrème:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Luchtige Botercrème
100 g margarine (zacht)
100 ml melk (koud)
2 el cacao

voor decoratie en vulling:

ongeveer 24 kleine koekjes chocolate chip cookies (kleine vanillekoekjes met chocostukjes erin)
Dr. Oetker Regenboogfantasie chocobolletjes

preparation

Bereiding

1

Cupcake met koekbodem bakken

Verwarm de oven voor. Maak het beslag voor de cupcakes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Om er een chocolade cakeje van te maken, meng je een theelepel melk met de cacao en voeg je dit toe aan het beslag. Leg in elk cupcakevormpje eerst een koekje en vul het vormpje daarna op met beslag. Bak de cupcakes verder zoals aangegeven staat op de verpakking en laat ze goed afkoelen.

Elektrische oven: ongeveer 180 °C

Heteluchtoven ongeveer 170 °C

Inclusief Midden

Baktijd: ongeveer 22 minuten

2

Toef van choco botercrème

Maak de botercrème zoals aangegeven staat op de verpakking. Voeg er 2 eetlepels cacaopoeder aan toe. Vul de spuitzak met de choco botercrème. Spuit vanaf de buitenrand naar binnen en sluit af met een lichte trek naar boven zodat je een puntje aan het einde hebt.

3

Cupcake met Chocolate Chip Cookie

Zet bovenop een koekje rechtop in de toef en strooi er wat chocoladebolletjes overheen. Een heerlijke cupcake met een koekbodem!

Voedingswaarden Voor het recept Chocolate Chip Cookie Cupcake

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2052 kJ
490 kcal
1641 kJ
392 kcal
Vet 29.84 g 23.87 g
Koolhydraten 46.98 g 37.58 g
Eiwit 6.73 g 5.38 g