Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocolate brownies

Smeuïge chocolade brownies met fijngehakte noten, amandelen en knapperige chocoladeglazuur.

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolate brownies

Voor de brownies:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter of margarine (zachte)
100 ml water
50 g ongezouten notenmix (hazelnoten, amandelen, walnoten) fijngehakt
1 tube Chocoladesaus
1 zakje Dr. Oetker Amandelschaafsel

preparation

Bereiding

1

Choco brownies

Bereid het beslag volgens de bereidingswijze op het pak Dr. Oetker Brownies.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: over 40 Minuten

2

De notenvulling

Meng de noten door het beslag en plaats de brownies in de voorverwarmde oven.

3

Brownies versieren

Laat de brownies na het bakken goed afkoelen. Snijd de brownies vervolgens in stukjes. Leg de stukjes brownies op een bord en versier ze met Dr. Oetker Chocoladesaus en Amandelschaafsel.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolate brownies

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1465kJ
350kcal
1465kJ
350kcal
Vet 16g 16g
Koolhydraten 46g 46g
Eiwit 5g 5g