Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolate brownies

Smeuïge chocolade brownies met fijngehakte noten, amandelen en knapperige chocoladeglazuur.

8 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolate brownies

Voor de brownies:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter of margarine (zachte)
100 ml water
50 g ongezouten notenmix (hazelnoten, amandelen, walnoten) fijngehakt
1 tube Chocoladesaus
1 zakje Dr. Oetker Amandelschaafsel

preparation

Bereiding

1

Choco brownies

Bereid het beslag volgens de bereidingswijze op het pak Dr. Oetker Brownies.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 40 minuten

2

De notenvulling

Meng de noten door het beslag en plaats de brownies in de voorverwarmde oven.

3

Brownies versieren

Laat de brownies na het bakken goed afkoelen. Snijd de brownies vervolgens in stukjes. Leg de stukjes brownies op een bord en versier ze met Dr. Oetker Chocoladesaus en Amandelschaafsel.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolate brownies

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1465 kJ
350 kcal
1465 kJ
350 kcal
Vet 16.14 g 16.14 g
Koolhydraten 45.83 g 45.83 g
Eiwit 4.83 g 4.83 g