Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocolade Mug Cake met Frambozen

Chocolade Mug Cake + Frambozen = een lekker verwenmomentje

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade Mug Cake met Frambozen

Voor de chocolade mugcake:

1 zakje Dr. Oetker Mug Cake Chocolade
50 ml melk
5 g frambozenjam ( ongeveer 1 eetlepel)

preparation

Bereiding

1

Doe het beslag voor mugcake in een leuk kopje. Voeg 50 ml melk toe en roer het door tot een glad beslag.

2

Doe tussen het beslag frambozenjam naar smaak.

3

Smaken verschillen en magnetrons ook. Bepaal zelf je instellingen voor een meer of minder smeuïge cake. Kies je voor een smeuïge cake, zet 'm wat korter in de magnetron. Wil je 'm liever wat droger, zet de mug cake ietsjes langer in de magnetron.

4

Laat de mugcake goed afkoelen, want de jam kan erg heet zijn.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade Mug Cake met Frambozen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 741kJ
177kcal
645kJ
154kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 28.74g 24.99g
Eiwit 0g 0g