Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Chocolade Mug Cake met Frambozen

Chocolade Mug Cake + Frambozen = een lekker verwenmomentje

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocolade Mug Cake met Frambozen

Voor de chocolade mugcake:

1 zakje Dr. Oetker Mug Cake Chocolade
50 ml melk
5 g frambozenjam ( ongeveer 1 eetlepel)

preparation

Bereiding

1

Doe het beslag voor mugcake in een leuk kopje. Voeg 50 ml melk toe en roer het door tot een glad beslag.

2

Doe tussen het beslag frambozenjam naar smaak.

3

Smaken verschillen en magnetrons ook. Bepaal zelf je instellingen voor een meer of minder smeuïge cake. Kies je voor een smeuïge cake, zet 'm wat korter in de magnetron. Wil je 'm liever wat droger, zet de mug cake ietsjes langer in de magnetron.

4

Laat de mugcake goed afkoelen, want de jam kan erg heet zijn.

Voedingswaarden Voor het recept Chocolade Mug Cake met Frambozen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 741 kJ
177 kcal
645 kJ
154 kcal
Vet 3.69 g 3.21 g
Koolhydraten 28.74 g 24.99 g
Eiwit 1.72 g 1.49 g