Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Choco pizza in a jar

Zo maak je heel gemakkelijk een lekker toetje: chocolade pizza in a jar met citroenkwark en verse mango.

12 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Choco pizza in a jar

Voor de toetjes:

1 verpakking Dr. Oetker Ristorante Pizza Dolce al Cioccolato
1 mango (rijp)
200 g kwark (citroen)

Extra nodig:

glazen 12 stuks

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor. Elektrische oven 200°C / heteluchtoven 180°C.

2

Bak de pizza 10 minuten op een rooster in de voorverwarmde oven.

3

Laat de chocoladepizza helemaal afkoelen.

4

Snijd de afgekoelde pizza in blokjes van ongeveer 1-2 cm.

5

Schil de mango en snijd de mango in blokjes.

6

Vul de potjes met een laagje pizzastukjes, citroenkwark en tot slot een laagje mango. Serveer ze direct.

Voedingswaarden Voor het recept Choco pizza in a jar

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 486kJ
116kcal
678kJ
162kcal
Vet 4.34g 6.02g
Koolhydraten 14.74g 20.47g
Eiwit 3.57g 4.97g