Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Choco-pindakoekjes

De lekkerste pindakoekjes, die maak je in jouw eigen keuken. Hier een lekker pindakoekjes recept.

ongeveer 10 koekjes

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Choco-pindakoekjes

:

Bakplaat
bloem om te bestuiven

Voor de koekjes:

1 pak Mix voor Zandkoekjes (Koopmans)
175 g margarine of boter
50 g pindakaas
100 g hagelslag
1 - 2 zakjes Dr. Oetker Glazuur Choco

preparation

Bereiding

1

Pindakoekjes deeg

Volg de bereidingswijze voor het bakken van koekjes op het pak mix en voeg met de boter de pindakaas toe.

Elektrische oven: 170 °C

Heteluchtoven 150 °C

Baktijd: 15 - 20 minuten

2

Voeg als laatste de hagelslag toe. Snijd de deegrollen in plakjes van ca. 5 mm dikte.

3

Pindakoekjes bakken

Bak de pindakoekjes en laat ze afkoelen.

4

Pindakoekjes versieren

Smelt het Chocoglazuur volgens de bereidingswijze op het zakje. Schenk wat glazuur op een pindakoekje en druk er direct een tweede pindakoekje op. Laat het glazuur hard worden. Decoreer de pindakoekjes eventueel met cirkels of lijntjes glazuur en garneer ze daarna met hagelslag.

Voedingswaarden Voor het recept Choco-pindakoekjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 2005kJ
479kcal
2282kJ
545kcal
Vet 35.35g 40.17g
Koolhydraten 35.19g 39.99g
Eiwit 4.59g 5.22g