Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Choco-Fruit sateetjes

Een leuke kindertraktatie. Brownies met fruit. Gezond gecombineerd met verwennen:

20 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Choco-Fruit sateetjes

:

Mixer met garden
Sateprikkers
Rechthoekige bakvorm (ca. 18 bij 29 cm)
1 flesje Dr. Oetker Bakspray

Voor de sateetjes:

1 pak Dr. Oetker Sachertorte
150 g margarine
3 eieren
6 plakjes ananas (verse)
2 mango's (verse)
2 bananen
citroensap

preparation

Bereiding

1

Vet de bakvorm in. Bereid en bak de Sachertorte volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik de rechthoekige vorm.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: 60 - 70 Minuten

2

Laat de taart volledig afkoelen. Vul of garneer de taart niet. Zet een (barbecue)rooster klaar.

3

Snijd de Sachtertorte in zoveel mogelijk blokken van ca. 3 cm. Snijd de ananas in plakken van 3 cm. Steek uit het midden de kern weg en schil de ringen. Snijd de ringen elk in 8 stukken. Snijd de mango langs de pit af. Snijd de 'helften' in stukken van 3 cm en schil deze. Pel de bananen, snijd ze in stukken van 3 cm en schep ze om met wat citroensap. Steek afwisselend 3 stukjes fruit en 2 blokjes chocoladecake aan de satéstokjes.