Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Browniehart met chocolade en peer

Mascarpone, smeuïge chocolade brownies en fruit: voor als de liefde door de maag gaat. Een heerlijke valentijnstaart!

1 stuk

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Browniehart met chocolade en peer

:

Bakpapier
Hartvormige bakvorm

Voor de chocoladebodem:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g margarine
2 eieren

Voor de vulling:

100 g Mascarpone
125 ml slagroom
2 tl Dr. Oetker Rum Aroma
50 g suiker
1 klein potje peren op sap

Voor decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor. Vet de hartvormige bakvorm in met boter. Leg het hartvormige bakpapier onderin de bakvorm (gebruik je de rechthoekige bakvorm uit de verpakking, dan hoeft je de bakvorm niet in te vetten en geen bakpapier te gebruiken).

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 40 minuten

2

Bereid de Brownies volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking en vervang daarbij het water door 2 eieren. Bak de Brownies gaar in ca. 40 minuten.

3

Snijd de rand van de Brownies voorzichtig los van de vorm. Verwijder de vorm en laat de Brownies goed afkoelen.

4

Klop de slagroom met de suiker stijf en meng de mascarpone en de aroma erdoor. Snijd de Brownies horizontaal doormidden. Besprenkel de onderkant met het sap van de peren. Bestrijk de onderste helft van de Brownies vervolgens met de helft van de vulling en steek hier plakjes peer in. Leg de bovenste helft van de Brownies hierop en bestrijk deze met de rest van de vulling.

5

Smelt de Chocoglazuur volgens de bereidingswijze op de verpakking. Decoreer het browniehart met peer en gesmolten Chocoglazuur. Plaats de taart ca. 1 uur in de koelkast.

Voedingswaarden Voor het recept Browniehart met chocolade en peer

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 15005 kJ
3584 kcal
1340 kJ
320 kcal
Vet 213.71 g 19.08 g
Koolhydraten 363.03 g 32.41 g
Eiwit 43.00 g 3.84 g