Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Brownie gevuld met salted caramel

De klassieke brownie met heerlijke salted caramel vulling en een verrukkelijk laagje chocoglazuur!

12 porties

Eenvoudig 15 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Brownie gevuld met salted caramel

Voor de brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter of margarine (kamertemperatuur)
100 ml water

Voor vulling en decoratie:

1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Salted Caramel
1 zakje Dr. Oetker Glazuur Choco (100 g)

Extra nodig:

mixer met garden
beslagkom
pan of kommetje

preparation

Bereiding

1

Plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

2

Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.

3

Mix de boter tot een romige crème.

4

Voeg de browniemix en het water toe en meng alles met de laagste stand van de mixer. Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid voor een glad beslag.

5

Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm.

6

Bakken

Plaats de bakvorm op het rooster in het midden van de oven en bak in ca. 40 minuten gaar. De brownie is klaar als de bovenkant glanzend is, iets ingezakt en van binnen nog vochtig.

Inclusief Midden

Baktijd: 40 minuten

7

Laat de brownie goed afkoelen in de bakvorm.

8

Vullen en decoreren

Leg het zakje Glazuur Choco alvast in een pannetje of kom met een ruime hoeveelheid heet water. Verwarm de glazuur gedurende 10 minuten.

9

Verwijder ondertussen het dopje van de Cake & Taart Vulling Salted Caramel en spuit met het spuitmondje op 12 plaatsen gelijkmatig een toefje salted caramel vulling in de brownie.

10

Haal het zakje Chocoglazuur uit het water en kneed goed door.

11

Knip de bovenhoek van het zakje af en verdeel de vloeibare glazuur over de brownie.

12

Snijd de chocobrownie met salted caramelvulling en een chocoglazuur in 12 gelijke stukjes.

Voedingswaarden Voor het recept Brownie gevuld met salted caramel

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 925kJ
221kcal
1470kJ
351kcal
Vet 10.22g 16.22g
Koolhydraten 30.03g 47.67g
Eiwit 1.78g 2.83g