Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Biscuitbeslag (warme methode)

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Biscuitbeslag (warme methode)

:

Mixer met garden
Spatel of plat mes
2 Beslagkommen
Springvorm Ø24 cm
1 flesje Dr. Oetker Bakspray

Voor biscuitbeslag:

100 g bloem
4 eieren op kamertemperatuur
100 g suiker

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Zeef de bloem. Breek de eieren in een kom en meng die rustig met de suiker. Plaats de kom in een iets grotere kom met heet (kraan)water. Klop de massa met de mixer met garden op de hoogste stand tot een luchtig geheel. Het beslag is voldoende luchtig als het in kleine pieken blijft staan.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: ongeveer 25 minuten

2

Meng de gezeefde bloem handmatig met de spatel voorzichtig in 3 a 4 keer door het beslag. Dit moet rustig en met aandacht gebeuren zodat het beslag de luchtigheid kan vasthouden. Schenk het biscuitbeslag in een ingevette springvorm. Bak het biscuitbeslag in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.