Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Amandelcrème

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Amandelcrème

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
200 g roomboter (of gewone boter)
100 g basterdsuiker (witte)
3 tl Dr. Oetker Amandel Aroma
1 zakje Dr. Oetker Amandelschaafsel

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast. Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker en het amandelaroma toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersoom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème. Rooster het amandelschaafsel in een hete koekenpan. Laat het amandelschaafsel afkoelen en decoreer de taart of de cupcakes ermee.

Voedingswaarden Voor het recept Amandelcrème

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 11522kJ
2752kcal
1298kJ
310kcal
Vet 194.32g 21.86g
Koolhydraten 220.20g 24.77g
Eiwit 19.88g 2.24g