Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

NIEUW: CAKE & TAART VULLING

Surprise inside: verrassend lekkere vulling

Met onze nieuwe Cake & Taart Vulling geef je gemakkelijk een heerlijke verrassende smaak aan taarten, brownies, (cup)cakejes en muffins. Vul je taart of (Cup)Cake met Salted Caramel of Choco: surprise inside!

Cake & Taartvulling gebruik je na het bakken.

 

Als je dan voor chocola gaat, wil je het goed doen natuurlijk: driedubbelop choco in, tussen en rond deze hemelse chocolate cake. Deze Triple Chocolate Cake maak je op basis van Dr. Oetker Biscuitmix en Cake- & Taartvulling Choco. In een minuutje laten we je zien hoe deze overheerlijke taart maakt.

Cheesecake met Salted Caramel

Het product heet Cake- en taartvulling, maar je kunt het ook gebruiken als saus over jouw gebak. Zo geef je jouw baksel heel makkelijk en snel een extra lekkere smaak.

Onze favoriet: Cheesecake met Salted Caramel. Benieuwd hoe je dit maakt? Bak een cheesecake. Laat ‘m afkoelen. Kneed het zakje Salted Caramel vulling goed door zodat de cake- en taartvulling wat zachter wordt. Verdeel de vulling vervolgens als saus over de cheesecake. Super makkelijk! En hou je niet van Salted Caramel? Kies dan voor de Cake -en taartvulling choco, ook erg lekker.

Brownies vullen

Brownies zijn natuurlijk knapperig van buiten. Wil je de brownie vullen met Cake- & Taartvulling, dan barst de bovenkant. Een handige tip: versier de Brownie na het vullen met een heerlijke chocoglazuur  of lemoncurd. Zo wordt het echt een op en top verwen brownies!