Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Cake en Cupcake vullingen

De cupcakes zien er heel eenvoudig uit, maar wacht maar tot je een hapje neemt. Surpise inside: een heerlijke vulling van Salted Caramel of Choco. De combinatie van de luchtige (cup)cakes en smeuïge vulling, mmmm…!

 

 NIEUW: SURPRISE INSIDE

Heerlijke cake- en taartvullingen!

Geef je taarten en (cup)cakes gemakkelijk een heerlijke, verrassende smaak met de nieuwe Cake & Taart Vullingen Choco of Salted Caramel. Doe inspiratie op voor de lekkerste Banoffee, taarten, cakes en cupcakes.

Cupcakes met salted caramel vulling

Het lijkt een eenvoudige cupcake, maar schijn bedriegt. Deze cupcake heeft namelijk een heerlijke zachte salted caramel vulling! Suprise inside. Wil jij ook deze verassende cupcakes met Dr. Oetker salted caramel vulling maken? Bekijk dan de video.

Hoe gebruik je de vulling voor cake & cupcakes?

Wil je gevulde cupcakes of cakejes maken? Dit kan heel gemakkelijk met de Cake -en Taartvulling van Dr. Oetker. Zorg ervoor dat de cupcakes of cakejes nog een beetje warm zijn. Verwijder de dop door aan het labeltje te trekken, druk het spuitmondje iets in het cakeje en knijp zachtjes. Zo vul je de cake of cupcakes met een heerlijke Salted Caramel of Choco smaak...Surprise inside!

Of gebruik de Cake- & Taartvulling als decoratie saus. Kneed het zakje goed door zodat de Cake- & Taartvulling iets zachter wordt. Verdeel het over de topping van de cupcake of rechtstreeks over je taart.