Flag

Koekjes met pindakaas

8 - 16 stuks
Gemakkelijk
25
De lekkerste koekjes in een handomdraai, extra smeuïg door de pindakaas!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor Chocolate Chip Cookies
1 pakDr. Oetker Cookies Chocolate Chips
100 gboter of margarine
1ei
50 gpindakaas
Extra nodig
bakplaat bekleed met bakpapier
mixer met deeghaken
beslagkom

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Cookies Chocolate Chips
1

Voorbereiden (5 minuten)

Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

2

Cookie deeg bereiden (10 minuten)

Doe de boter in een beslagkom en mix deze zacht met een mixer.

3

Voeg de koekjesmix, de pindakaas en het ei toe en meng het geheel met de mixer met deeghaken tot een deeg. Meng de chocolate chips erdoorheen.

4

Rol het deeg uit tot een staaf van 20 cm en snijd deze in 8 plakken. Leg de plakken vervolgens op de bakplaat.

5

Bakken (10 minuten)

Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.

6

Bak de Cookies Chocolate Chips in ongeveer 10 minuten gaar. Let op: de koeken zijn nog zacht, als je ze uit de oven haalt.

Baktijd: 10 Minuten

7

Laat de koeken eerst 5 minuten op de bakplaat afkoelen, daarna nog 30 minuten op een rooster.