Flag

CupCake Tropische vissen

10 cupcakes
Gemiddeld
40
Een vrolijke cupcake met tropische vissen gemaakt van Dr. Oetker Topping en M&M 's of Smarties. De staartvinnen voor de cupcake vis snijd je uit marsepein. Een vrolijke traktatie!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor de cupcakes
1 pakDr. Oetker CupCakes Naturel
100 gmargarine
2eieren
100 mlmelk
Voor decoratie
1 zakjeDr. Oetker Botercrème
100 groomboter (zacht)
125 mlmelk (koud)
1 zakjeM&M's ®
1 pakDr. Oetker Kleurstoffen
1 verpakkingverpakkingen Dr. Oetker Rolfondant rood en wit

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker CupCakes Naturel
Picture - Dr. Oetker Botercrème
Picture - Dr. Oetker Kleurstoffen
Picture - verpakkingen Dr. Oetker Rolfondant rood  en wit
1

Voorbereiden

Picture - Stap 1 cupcake vissen bakken.png
Picture - Stap 2 Cupcakes vissen met smarties of M&M's.png

Bak cupcakes in gekleurde vormpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking Dr. Oetker Basismix voor CupCakes. Zet de Smarties op M&M's klaar.

Baktijd: 20 - 24 Minuten

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C

Temperatuur heteluchtoven: 170 °C

2

Cupcakes bestrijken

Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje en kleur het met enkele druppels kleurstof in de gewenste kleur. Bestrijk de cupcakes met de gekleurde botercrème.

3

Schubben maken

Picture - Stap 4 Cupcake vissenschubben maken.png

Maak de schubben van de vis op de cupcake met de Smarties of M&M's.

4

Vinnen maken

Picture - Stap 5 Cupcake vis vinnen snijden uit marsepein.png

Snijd staartvinnen voor de vis uit fondant. Groene fondant kun je maken door wit fondant te kleuren met blauwe en gele kleurstoffen.