CupCake Tropische vissen
10 cupcakes
Gemiddeld
Een vrolijke cupcake met tropische vissen gemaakt van Dr. Oetker Topping en M&M 's of Smarties. De staartvinnen voor de cupcake vis snijd je uit marsepein. Een vrolijke traktatie!
Ingrediënten
Bereiding
Voor de cupcakes
1 pak
Dr. Oetker CupCakes Naturel
100 g
margarine
2
eieren
100 ml
melk
Voor decoratie
1 zakje
Dr. Oetker Botercrème
100 g
roomboter (zacht)
125 ml
melk (koud)
1 zakje
M&M's ®
1 pak
Dr. Oetker Kleurstoffen
1 verpakking
verpakkingen Dr. Oetker Rolfondant rood en wit
Bereiding:
40 min
Bakken:
20 min
1
Voorbereiden
Bak cupcakes in gekleurde vormpjes volgens de aanwijzingen op de verpakking Dr. Oetker Basismix voor CupCakes. Zet de Smarties op M&M's klaar.
Baktijd
20 min
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
2
Cupcakes bestrijken
Bereid de botercrème volgens de aanwijzingen op het zakje en kleur het met enkele druppels kleurstof in de gewenste kleur. Bestrijk de cupcakes met de gekleurde botercrème.
3
Schubben maken
Maak de schubben van de vis op de cupcake met de Smarties of M&M's.
4
Vinnen maken
Snijd staartvinnen voor de vis uit fondant. Groene fondant kun je maken door wit fondant te kleuren met blauwe en gele kleurstoffen.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media