Cheesecake hartjes
4 - 6 stuks
Gemiddeld
Lekker cheesy. Cheese cake hartjes voor wie jij lief vindt.
Ingrediënten
Bereiding
Voor de cheesecake
1 pak
Dr. Oetker Verwen Cheesecake (met Frambozensaus)
kuipje
MonChou (zacht en luchtig)
125 ml
crème fraiche
25 g
margarine
2
eieren
Dr. Oetker Kleurstoffen (alleen de rode)
Extra nodig
mixer met gardes
uitsteekvormpje hartjesvorm (ongeveer 5 cm)
scherp mesje
Bereiding:
40 min
1
Maak de bodem zoals aangegeven staat op de verpakking.
Opstijftijd
120 min
Temperatuur heteluchtoven: 130 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 150 °C
2
Maak daarna de mix voor Verwen Cheesecake zoals aangegeven en schenk cheesecake vulling de helft over de bodem in de bakvorm. Bewaar de andere helft van de cheesecake vulling in een schaaltje.
3
Voeg aan het bakje met cheesecakevulling rode kleurstof druppelsgewijs toe. Meng het goed door, totdat het mooi rood is.
4
Voeg nu langzaam in delen de rode cheesecakevulling toe aan de bakvorm en roer telkens een beetje door elkaar met een vork.
5
Bak de Verwen Cheesecake in de oven en laat daarna goed afkoelen.
6
Steek met de hartjesuitsteker de hartjes uit de cheesecake.
Extra informatie
Een beetje meer informatie
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?
Vergelijkbare recepten
Volg ons
Volg Dr. Oetker op social media