
Blondie
Gemaakt met:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Verwarm de oven voor. Vet de bakvorm in en bekleed deze met bakpapier.
Baktijd: 30 Minuten
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 190 °C
Temperatuur heteluchtoven: 170 °C
Smelt de boter in de steelpan op laag vuur.
Meng de gesmolten boter met het ei, lichtbruine basterdsuiker en amandel aroma tot het een glad geheel is.
Meng de Backin door de Kristalbloem. Voeg deze bloem vervolgens bij het botermengsel en meng dit tot het een geheel is.
Hak de witte chocolade in stukjes. Spatel de witte chocolade door het Blondie beslag.
Verdeel het Blondie beslag over de bakvorm en verdeel de frambozen en het amandelschaafsel over de Blondie.
Bak de Blondie in ongeveer 30 minuten goudbruin. De Blondie mag nog een beetje smeuïg zijn.
Als de Blondie is afgekoeld verdeel je hem in stukjes. Serveer de Blondie met een beetje poedersuiker erover.
Vergelijkbare recepten

Brookiecups

Bounty Brownies

Kerstman brownie

Vegan brownies choco met chocolatechips

Bedank brownies

Brookies Brownie & Choco
