Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Wolken Vanille-Choco met extra choco vulling

Een luchtige marmer taart met extra chocolade. Heel simpel en heel lekker....

12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Wolken Vanille-Choco met extra choco vulling

Voor de cake:

1 pak Dr. Oetker Wolken Vanille Choco
200 ml slagroom
3 eieren
1 el melk

Voor de vulling:

1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Choco

Extra nodig:

bakpapier
springvorm 24 cm
zeefje

preparation

Bereiding

1

Voor de Vanille- Choco Cake

Verwarm de oven voor. Bereid het witte en bruine beslag volgens de aanwijzingen van de verpakking.

2

Verdeel het witte en bruine beslag over taartvorm. Draai er met een vork rondjes door zodat het marmer effect ontstaat.

3

Strooi ca. ¼ van de poedersuiker vlak voor het bakken met een zeefje over het beslag.

4

Bak de Wolken Cake in 50-55 minuten gaar. Laat de cake zonder springvormrand afkoelen op een rooster.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

Inclusief Onder

Baktijd: 50 - 55 minuten

5

Snijd de afgekoelde wolkencake voorzicht door de helft. Gebruik hiervoor een taartsnijhulp of een groot broodmes. Haal de bovenste helft eraf en verdeel de Cake & Taart Vulling Choco over de onderste helft.

6

Leg de bovenste helft weer op de taart. Verdeel met een zeefje de overgebleven poedersuiker over de taart.

Voedingswaarden Voor het recept Wolken Vanille-Choco met extra choco vulling

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1051 kJ
251 kcal
1310 kJ
313 kcal
Vet 8.63 g 10.79 g
Koolhydraten 39.31 g 49.13 g
Eiwit 3.34 g 4.18 g