Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Wolken Marmercake met een vleugje kokos

Luchtige marmercake, een klein beetje kokos door het beslag en genieten maar.

12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Wolken Marmercake met een vleugje kokos

Bakgerei:

bakpapier
springvorm 24 cm
zeef
mixer met garden

Voor de marmercake:

1 pak Dr. Oetker Wolken Vanille Choco
200 ml slagroom
3 eieren
1 el melk
55 g gemalen kokos

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor en bereid het beslag volgens de aanwijzingen van de verpakking. Meng 40 gram gemalen kokos door het witte beslag en mix het nog een halve minuut op de hoogste stand. Verdeel het witte beslag over springvorm.

2

Bereid het choco-beslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en verdeel dit over het witte beslag. Strooi de rest van de gemalen kokos over het marmercake beslag en strooi ¼ deel van de poedersuiker met een zeefje over de kokos.

3

Bak de Wolken marmercake in ca. 50-55 minuten gaar. Decoreer de marmercake vlak voor het serveren met de rest van de poedersuiker.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 140 °C

Baktijd: 50 - 55 minuten

Voedingswaarden Voor het recept Wolken Marmercake met een vleugje kokos

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 984kJ
235kcal
1348kJ
322kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g