Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Witte chocolade muffins met frambozen

Bak heerlijke muffins met de geweldige smaakcombinatie: witte chocolade en frambozen.

12 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Witte chocolade muffins met frambozen

Voor de muffins:

1 pak Dr. Oetker Muffins
125 g boter of margarine (kamertemperatuur)
2 eieren
50 ml water
75 g witte chocolade (in stukjes)
12 tl frambozenjam
24 frambozen
1 citroen (rasp van de schil)

Extra nodig:

mixer met garden
muffin bakblik of bakplaat
beslagkom
rasp

preparation

Bereiding

1

Haal (eventueel) de bakplaat uit de oven of plaats het rooster in het midden van de oven. Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 200 °C

Heteluchtoven 180 °C

Inclusief Midden

2

Plaats de muffinvormpjes in het muffinbakblik of op de ovenbakplaat.

3

Doe de muffinmix, de eieren, de zachte boter en het water in een beslagkom en mix met mixer met garden het geheel op de hoogste stand in 1 minuut tot een glad beslag.

4

Voeg de witte chocoladestukjes en de citroenrasp toe aan het muffinbeslag en spatel dit goed door.

5

Verdeel 12 frambozen over de muffinvormpjes en verdeel hierover 2 eetlepels muffinbeslag. Hierboven op doe je in ieder vormpje 1 theelepel frambozenjam.

6

Plaats de bakplaat of het muffinblik in het midden van de oven en bak de muffins in ongeveer 16 minuten gaar en goudbruin.

7

Laat de witte chocolademuffins met frambozen hierna afkoelen op een rooster. Garneer de muffins met de overgebleven frambozen.

Voedingswaarden Voor het recept Witte chocolade muffins met frambozen

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1181 kJ
282 kcal
1327 kJ
317 kcal
Vet 17.16 g 19.28 g
Koolhydraten 27.86 g 31.30 g
Eiwit 3.73 g 4.19 g