Flag

Vegan brownies choco met noten

8 stuks
Gemakkelijk
60
Een krokante variatie voor onze 100% plantaardige brownies: ook lekker met noten!
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor vegan choco brownies met noten
1 pakDr. Oetker Vegan Brownies Choco
50 gplantaardige margarine (in wikkel)
100 mlwater
1 zakjeDr. Oetker Hazelnoten
Extra nodig
beslagkom
mixer met gardes

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Vegan Brownies Choco
Picture - Dr. Oetker Hazelnoten
1

Voorbereiden (5 minuten)

Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor.

2

Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden (naar buiten).

3

Beslag bereiden (10 minuten)

Klop in een beslagkom 50 gram margarine met de mixer zacht.

4

Voeg de browniemix en 100 ml water toe en meng alles met de mixer op de laagste stand goed door elkaar.

5

Mix nog 1 minuut op middelhoge snelheid tot een glad beslag.

6

Hak de hazelnoten in grove stukken en verdeel een deel ervan door het het browniebeslag. 

7

Verdeel het beslag gelijkmatig over de bakvorm en bestrooi met de resterende hazelnoten.

8

Bakken (ca. 45 minuten)

Bak de brownies gaar in ca. 45 minuten.

9

Laat de brownies goed afkoelen in de vorm, voordat je deze verwijdert.