Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Valentijnshartjes van fondant

Verras jouw Valentijn met deze lieve Valentijnshartjes van borstplaat.

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Valentijnshartjes van fondant

Bakgerei:

uitsteekvormpje hart
aluminiumfolie

Voor de borstplaat hartjes:

250 g poedersuiker
50 ml slagroom
1 tl Dr. Oetker Citroen Aroma
rode voedingskleurstof

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verwarm alle ingrediënten "au bain-marie". Zorg ervoor dat het mengsel net niet kookt. Laat wat vocht verdampen (wanneer een druppel stolt op een bordje is het goed).

2

Vet de hartvormige deeguitstekertjes in met de Bakspray en leg ze op een stuk bakpapier of aluminiumfolie. Schenk de fondant in de hartjes. Zet na een tijdje de borstplaat hartjes op de zijkant, zodat ook de onderkant kan drogen.

Voedingswaarden Voor het recept Valentijnshartjes van fondant

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 5154 kJ
1231 kcal
1675 kJ
400 kcal
Vet 23.00 g 7.47 g
Koolhydraten 252.07 g 81.84 g
Eiwit 1.00 g 0.32 g