Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Valentijnshartjes van fondant

Verras jouw Valentijn met deze lieve Valentijnshartjes van borstplaat.

1 portie

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Valentijnshartjes van fondant

Bakgerei:

uitsteekvormpje hart
aluminiumfolie

Voor de borstplaat hartjes:

250 g poedersuiker
50 ml slagroom
1 tl Dr. Oetker Citroen Aroma
rode voedingskleurstof

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Verwarm alle ingrediënten "au bain-marie". Zorg ervoor dat het mengsel net niet kookt. Laat wat vocht verdampen (wanneer een druppel stolt op een bordje is het goed).

2

Vet de hartvormige deeguitstekertjes in met de Bakspray en leg ze op een stuk bakpapier of aluminiumfolie. Schenk de fondant in de hartjes. Zet na een tijdje de borstplaat hartjes op de zijkant, zodat ook de onderkant kan drogen.

Voedingswaarden Voor het recept Valentijnshartjes van fondant

PER PORTIE/STUK PER 100 G / ML
Energie 5154kJ
1231kcal
1675kJ
400kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g