Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Triple Chocolate Cake

Als je dan voor chocola gaat, wil je het goed doen natuurlijk: driedubbelop choco in, tussen en rond deze hemelse chocolate cake.

10 - 12 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 60 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Triple Chocolate Cake

Voor de chocoladetaart:

1 pak Dr. Oetker Biscuittaart
5 eieren
50 ml water
2 zakjes Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Choco
20 g cacao

Voor de topping:

kleine koekjes (chocolade die je het lekkerst vindt))
chocoflakes (of brokjes/stukjes)
zachte karamel in kleinere blokjes
Dr. Oetker Regenboogfantasie (chocobolletjes)
1 beker Dr. Oetker Choco Dip bruin
choclait chips

Extra nodig:

springvorm (18-20 cm)
bakpapier
mixer met garden
1 flesje Dr. Oetker Bakspray

preparation

Bereiding

1

Chocoladecake maken

Verwarm de oven voor. Klem het bakpapier op de bodem en vet de randen van de springvorm in met eventueel wat bakspray. Maak volgens de bereidingswijze op de verpakking het beslag voor biscuitbodem. Voeg als extra de cacaopoeder aan het beslag toe. Vul de springvorm met het beslag en plaats de vorm iets onder het midden van de oven. Bak de chocotaart in ongeveer 30 minuten gaar.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 150 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 30 - 35 Minuten

2

Taart vullen

Als de chocoladecake is afgekoeld kun je de taart in 3 lagen snijden. Je hebt nu 3 lagen en 2 tussenlagen om te vullen. Verdeel op elke tussenlaag 1 zakje Dr. Oetker Cake & Taart Vulling Choco.

3

Triple chocolate chocotaart decoreren

Verwarm de Dr. Oetker chocoladedip volgens de bereidingingswijze op de verpakking. Zet ondertussen alle decoratie voor op de taart klaar.

4

Verdeel een gedeelte van de chocoladedip over de taart en verdeel deze dan over de bovenkant met lepel. Voor een speels effect kun je voorzicht wat chocolade over de rand van de taart strijken. Verdeel nu de decoratie over de taart, begin met de hoogste koekjes en als laatste de chocolade bolletjes uit de Dr. Oetker Regenboog Fantasie.