Vruchtentaart
De eidooiers in een mengkom schuimig kloppen, geleidelijk tweederde van de suiker en vanillesuiker toevoegen en kloppen tot een dikke schuimige massa ontstaat. De eiwitten met het zout stijfslaan en geleidelijk al kloppend de resterende suiker toevoegen. Het eiwit op het eidooiermengsel scheppen. De bloem met backin zeven en met het eiwit voorzichtig door het eidooiermengsel scheppen. Doe het beslag in een goed ingevette vruchtentaartvorm over en bak de taart iets onder het midden in een voorverwarmde oven.
Baktijd
35 min
Temperatuur heteluchtoven: 150 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voor de vulling het fruit schoonmaken en in plakjes snijden; vruchten uit blik in een zeef laten uitlekken en verder verwerken. De goed afgekoelde taartbodem met de banketbakkersroom bestrijken en de schoongemaakte vruchten erover verdelen.
Dr. Oetker Taartina helder met het vruchtensap volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden, iets laten afkoelen en de vruchten ermee bestrijken. Zet de vruchtentaart in de koelkast, zodat de Taartina opstijft.
Vergelijkbare recepten