Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Stracciatella roomtaart met rood fruit

Gemakkelijk om te maken en ook nog eens heel erg lekker: deze romige stracciatella taart met stukjes pure chocolade. Ook lekker in combinatie met rood fruit.

12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Stracciatella roomtaart met rood fruit

:

Springvorm 24 cm
Mixer met garden

Voor de stracciatella taart:

1 pak Dr. Oetker Pakket voor MonChou Taart
50 g boter
500 ml slagroom
250 ml melk
100 - 200 g pure chocolade hagelslag
rood fruit voor garnering

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze

Bereid de bodem van de taart zoals vermeld op de verpakking.

2

Klop de slagroom zonder suiker op totdat deze stijf is. Meng in een aparte kom de taartmix met de melk en klop deze met de mixer op de laagste stand tot een gladde massa. (Let op: de melk moet op kamertemperatuur zijn).

3

Voeg de slagroom en hagelslag toe en spatel het door het taartmengsel.

4

Verdeel het straciatella room mengsel over de bodem en plaats de taart minimaal 3 uur in de koelkast.

Opstijftijd: 180 Minuten

5

Versier de straciatella roomtaart met het rode fruit.

Voedingswaarden Voor het recept Stracciatella roomtaart met rood fruit

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1495kJ
357kcal
1331kJ
318kcal
Vet 28.46g 25.41g
Koolhydraten 21.21g 18.94g
Eiwit 3.94g 3.51g