Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Salted Caramel cake

Chocolade, karamel en zeezout. Een super lekkere combinatie. Zo maak je het taartje met salted Caramel.

8 - 10 taarten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Salted Caramel cake

Voor het chocoladetaartje:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
2 eieren
75 g boter
2 el water

Voor de salted caramel vulling:

Dr. Oetker Regenboogfantasie (alleen de chocolade bolletjes)
1 blikje gecondenseerde melk
2 tl zeezout (gemalen)
250 ml slagroom
spuitzak met spuitmondje

preparation

Bereiding

1

Voor de salted caramel

Kook voor de karamel het blikje gecondenseerde melk 2,5/3 uur zachtjes waarbij het blikje helemaal onder water staat. Schep de afgekoelde karamel in een schaaltje en doe hier 1-2 theelepels gemalen zeezout doorheen.

2

Verwarm de oven voor. Bereid het verwen chocoladetaartje volgens de aanwijzingen op het pak.

Elektrische oven: 160 °C

Heteluchtoven 150 °C

Baktijd: 30 - 35 minuten

3

Maak de chocolade topping volgens de bereiding op de verpakking. Laat de topping afkoelen in een schaal in de koelkast.

4

Haal de bakvorm van het taartje. Snijd het taartje door midden en bestrijk op de onderste helft royaal met de gezouten karamel.

5

Plaats de andere helft er weer op.

6

Bestrijk de bovenkant van de taart met de rest van de gezouten karamel. Klop nu de afgekoelde chocoladetopping op met de mixer. Bestrijk de zijkanten af met de chocoladetopping en decoreer de taart verder met toefjes topping. Strooi wat chocoladebolletjes op de karamel.

Voedingswaarden Voor het recept Salted Caramel cake

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1549 kJ
370 kcal
1164 kJ
278 kcal
Vet 28.72 g 21.59 g
Koolhydraten 20.78 g 15.62 g
Eiwit 6.63 g 4.98 g