Charlotte taart met chocolade
Verwarm de oven voor.
Baktijd
30 min
Temperatuur heteluchtoven: 130 °C
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 150 °C
Bereid het beslag van de chocolade taart volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Plaats de bakvorm op de bakplaat en schenk het chocolade beslag in de vorm, Bak de chocolade taart gaar in 30-35 minuten. Laat de chocolade bodem in de springvorm ongeveer 30 minuten afkoelen.
Bereid de ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schenk 3/4 van de ganache over de double chocolate taartbodem en laat de taart ca. 1 uur opstijven in de koelkast.
Haal de chocolade taart voorzichtig uit de vorm en zet de taart op een taartplateau of groot bord. Smelt de overgebleven ganache in een pannetje en verdeel dit over de buitenkant van de taart. Plak de chocoladekoekjes rechtop tegen de zijkant van de taart. Zie foto.
Bind de koekjes vast met een leuk gekleurd lintje. Versier de bovenkant van de taart met gekleurde M&M's ®.
Vergelijkbare recepten