Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Rumcrème

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Rumcrème

:

Mixer met garden

Voor de rumcrème:

1 zakje Dr. Oetker Mix voor Banketbakkersroom
400 ml water
200 g roomboter (of gewone boter)
100 g basterdsuiker (witte)
2 el rum
3 tl Dr. Oetker Rum Aroma

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de rumvulling

Bereid de Mix voor Banketbakkersroom volgens de aanwijzingen op het zakje en laat het opstijven in de koelkast.

2

Klop de zachte boter op. Voeg de witte basterdsuiker, Rum en Dr. Oetker Rum Aroma toe en klop het lekker luchtig. Voeg in gedeeltes de banketbakkersoom toe en klop het op tot een luchtige gladde botercrème.

Voedingswaarden Voor het recept Rumcrème

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 10584kJ
2528kcal
1197kJ
286kcal
Vet 172g 19.44g
Koolhydraten 214.60g 24.25g
Eiwit 11.20g 1.27g