Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Romige bitterkoekjespudding met amandellikeur

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Romige bitterkoekjespudding met amandellikeur

:

Steelpannetje
Plasticfolie

Voor de bitterkoekjespudding:

1 pak Dr. Oetker Kookpudding Bitterkoekjes
400 ml melk
100 ml slagroom (ongeklopt)
3 el Amaretto (amandellikeur)

preparation

Bereiding

1

Zo maak je de romige bitterkoekjespudding

Maak de inhoud van het pakje bitterkoekjespudding met een gedeelte van de melk aan.

2

Breng de overige melk en ongeklopte slagroom aan de kook. Voeg het aangemaakte bitterkoekjespudding mengsel toe.

3

Roer direct na het koken 3 eetlepels amandellikeur door de bitterkoekjespudding.

4

Spoel een puddingvorm om met koud water en laat de bitterkoekjespudding hierin opstijven.

Voedingswaarden Voor het recept Romige bitterkoekjespudding met amandellikeur

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1218kJ
291kcal
615kJ
147kcal
Vet 14g 7g
Koolhydraten 35g 18g
Eiwit 0g 0g