Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Rocky Road Triangles

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Rocky Road Triangles

Bakgerei:

Bakraam/bakrand (25 x 25 cm)
bakpapier

Voor de rocky road basis:

150 g boter
250 g pure chocolade koekjes

Voor de vulling:

400 g pure chocolade
30 g geraspte kokos
50 g geroosterde en ongezouten pinda's
1 zakje marshmallows (ca. 280 gram)

Voor de garnering:

200 g witte chocolade

preparation

Bereiding

1

Zo maak je Rocky Road

Laat de boter smelten en afkoelen. Doe de koekjes in een diepvrieszakje en sluit deze goed af. Verkruimel de koekjes met een deegroller.

2

Plaats een bakraam (25x25 cm) op een plaat en leg er bakpapier overheen en druk deze in de bakraam. Zorg dat het bakpapier een 3 cm hoge rand heeft. Boter en koekkruimels in een kom mengen. Doe het mengsel in de bakrand en druk het goed aan.

3

Hak de pure chocolade in kleine stukjes. Verwarm de chocolade au bain marie op gematigd vuur. Roer het tot een smeuïge massa. Voeg geraspte kokos, pinda's en marshmallows aan de afgekoelde chocolade toe. Verdeel de massa over de kruimelbodem. Laat het geheel hard worden.

4

Hak de witte chocolade in kleine stukjes en verwarm de chocolade au bain marie op gematigd vuur. Laat de chocolade afkoelen. Verdeel de vloeibare chocolade over de marshmallows vulling. Laat de Rocky Road hard worden.

5

Snijd de randen van de bakrand met een scherp mes los. Bakrand en bakpapier verwijderen. Snijd de Rocky Road in stukken.

Voedingswaarden Voor het recept Rocky Road Triangles

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 31087 kJ
7425 kcal
2001 kJ
478 kcal
Vet 458.81 g 29.56 g
Koolhydraten 818.44 g 52.73 g
Eiwit 145.67 g 9.39 g