Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Moederdag Sacher Torte

Een Sacher Torte speciaal voor moederdag, leuk met roosjes van marsepein als decoratie of laat de taart versieren door de kinderen.

12 taartpunten

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Moederdag Sacher Torte

Voor het beslag:

1 pak Dr. Oetker Sachertorte
150 g margarine of boter
3 eieren
75 ml water koud

Voor de garnering:

225 g jam (bijvoorbeeld abrikozenjam)
1 klein stukje marsepein in rozen en blaadjes vorm

preparation

Bereiding

Bereidingswijze

Volg de bereiding op de verpakking en decoreer de taart met de rozen en bloemblaadjes van marsepein.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: over 40 - 45 Minuten

Voedingswaarden Voor het recept Moederdag Sacher Torte

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1294kJ
309kcal
1390kJ
332kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 32g 35g
Eiwit 4g 4g