Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Kwarktaart zonder slagroom

Maak een kwarktaart zonder slagroom: een lekkere en lichte kwarktaart.

10 - 12 taartpunten

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Kwarktaart zonder slagroom

:

Bakpapier
Springvorm 24 cm

Voor de taart:

1 pak Dr. Oetker Mix voor Kwarktaart Naturel (zonder bodem)
1 pak lange vingers
400 ml water
250 ml vruchtensap
500 g magere kwark

preparation

Bereiding

Kwarktaart zonder slagroom

Een kwarktaart zonder slagroom is lekker en licht. Je kunt in alle kwarktaarten de slagroom vervangen, als je het onderstaande recept volgt.

1

De lange vingers bodem

Kleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Leg de lange vingers op de bodem van de springvorm.

2

Kwarktaart zonder slagroom

Bereid de kwarktaart volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar vervang de slagroom door vruchtensap.

3

Schenk het mengsel van de kwarktaart voorzichtig op de bodem van lange vingers. Lange vingers zijn heel licht en kunnen anders gaan drijven.

4

Zet de kwarktaart in de koelkast en laat de lekkere en lichte kwarktaart drie uur opstijven.

Voedingswaarden Voor het recept Kwarktaart zonder slagroom

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 909kJ
217kcal
657kJ
157kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 31.18g 22.60g
Eiwit 7.21g 5.22g