Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Karamel Zeezout Brownie

De combinatie van zoet en zout is extra lekker in dit makkelijke Brownie recept met karamel en zeezout.

8 porties

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Karamel Zeezout Brownie

Voor de Brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter of margarine
100 ml water
1 tl zeezout
70 g zachte karameltoffees

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor.

2

Hak de karameltoffees grof. Leg wat apart voor de garnering.

3

Bereid het Brownie beslag volgens de bereidingswijze op het pak van Dr. Oetker Brownies. Roer de karameltoffees en het zeezout door het Brownie beslag.

4

Bak de Brownie.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 40 minuten

5

Als de Brownie uit de oven komt, garneer deze dan met de karameltoffees.

Voedingswaarden Voor het recept Karamel Zeezout Brownie

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1017 kJ
243 kcal
1394 kJ
333 kcal
Vet 10.32 g 14.14 g
Koolhydraten 34.95 g 47.88 g
Eiwit 2.08 g 2.85 g