Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Karamel Zeezout Brownie

De combinatie van zoet en zout is extra lekker in dit makkelijke Brownie recept met karamel en zeezout.

8 porties

Eenvoudig 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Karamel Zeezout Brownie

Voor de Brownie:

1 pak Dr. Oetker Brownies Choco
50 g boter of margarine
100 ml water
1 tl zeezout
70 g zachte karameltoffees

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor.

2

Hak de karameltoffees grof. Leg wat apart voor de garnering.

3

Bereid het Brownie beslag volgens de bereidingswijze op het pak van Dr. Oetker Brownies. Roer de karameltoffees en het zeezout door het Brownie beslag.

4

Bak de Brownie.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 40 minuten

5

Als de Brownie uit de oven komt, garneer deze dan met de karameltoffees.

Voedingswaarden Voor het recept Karamel Zeezout Brownie

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1017kJ
243kcal
1394kJ
333kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g