Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

IJscakejes

Lekker in de zomer en in de winter. Een mooi gezicht: een schaal voor vrolijk gekleurde kindertraktaties.

ongeveer 24 stuks

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept IJscakejes

:

Rechthoekige bakvorm (ca. 18 x 29 cm)
Papieren parasolletjes
bakvorm (rechthoekig, ca. 18 bij 29 cm)
papieren parasolletje s

Voor de cakejes:

1 pak Koopmans Fijne Cake mix
150 g margarine
4 eieren
50 ml melk
2 pakken ijsbekertjes (ca. 12 stuks per verpakking)
strooibus Dr. Oetker Regenboogfantasie

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze IJscakejes

Verwarm de oven voor. Bereid het cakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Baktijd: ongeveer 25 - 30 minuten

2

Zet de koekbekertjes naast elkaar in een bakvorm of braadslee. Vul ze voor tweederde met cakebeslag. Bak de ijscakejes in het midden van de oven goudbruin en gaar. Laat ze op een ovenrooster afkoelen.

3

Maak het glazuur zacht volgens de aanwijzingen op het zakje. Schenk op elk cakeje een beetje glazuur en laat het uitvloeien.

4

Bestrooi de ijscakejes met Disco of Funhagel en steek in elk ijscakeje een parasolletje.

Voedingswaarden Voor het recept IJscakejes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 762kJ
182kcal
1591kJ
380kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 0g 0g
Eiwit 0g 0g