Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.
Cookies op onze websites

Cookies zijn niet alleen lekker, ze zorgen er ook voor dat je op onze site de beste gebruikerservaring krijgt voorgeschoteld. We gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en steeds verder te verbeteren. We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Als je klikt op “Accepteren” ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Je kunt hier ons cookiebeleid nalezen, en op elk gewenst moment je instellingen inzien of wijzigen. Klik hier voor meer informatie.

Noodzakelijke (functionele) cookies
Deze cookies zijn noodzakelijk om onze website goed te laten functioneren.
Noodzakelijke en analytische cookies
Statistische of analytische cookies gebruiken we om jouw gedrag op onze website te meten. Ze geven ons antwoord op vragen als: Hoe lang blijven mensen op de site? Waar zoeken ze naar? Hoeveel bezoekers heeft onze website? Deze data gebruiken we vervolgens om de gebruiksvriendelijkheid en klantervaring van de website te verbeteren.
Noodzakelijke, analytische en marketing cookies
We gebruiken ook tracking of marketing cookies om je gepersonaliseerde content te kunnen aanbieden. Dit type cookies gebruiken we ook om je relevante advertenties te kunnen tonen op andere websites. Voor het plaatsen van deze cookies hebben we toestemming nodig. Marketing cookies worden dus alleen geplaatst met jouw akkoord.

Double Chocolate Taart met krokante chocoladebolletjes

Een double chocolate taartje met een heerlijke smeuige ganache. De krokante bolletjes maken 'm prachtig en extra lekker.

8 - 10 taartpunten

Wat bakervaring gewenst 40 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Double Chocolate Taart met krokante chocoladebolletjes

Bakgerei:

mixer met garden
beslagkom
spatel of plat mes

Voor de double chocolate taart:

1 pak Dr. Oetker Verwen Double Chocolate taart
75 g boter
2 eieren
2 el water
200 ml slagroom
1 zakje luchtige chocolade bolletjes (bijv. Maltesers®)

preparation

Bereiding

1

Verwarm de oven voor.

Elektrische oven: 150 °C

Heteluchtoven 130 °C

Inclusief Midden

Baktijd: 30 - 35 minuten

2

Double chocolate taart maken

Bereid de chocolade taartmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Plaats de bakvorm op de bakplaat en schenk het double chocolate beslag in de bakvorm.

4

Bak de double chocolate taart 30-35 minuten in het midden van oven gaar.

5

Laat de double chocolate taart ongeveer 30 minuten afkoelen.

6

Bereid de ganache volgens de aanwijzingen op de verpakking.

7

Schenk ¾ van de ganache over de double chocolatetaart die nog in de bakvorm zit en laat de taart ongeveer 1 uur opstijven in de koelkast.

8

Verwijder voorzichtig de bakvorm en zet de taart op een taartplateau of groot bord.

9

Smelt de overgebleven ganache in een pannetje en verdeel dit over de buitenkant van de taart.

10

Plak hier direct de luchtige chocolade bolletjes op. Begin onderaan met een rand bolletjes en plak zo de taart helemaal vol.

Voedingswaarden Voor het recept Double Chocolate Taart met krokante chocoladebolletjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1557 kJ
372 kcal
1591 kJ
380 kcal
Vet 28.13 g 28.70 g
Koolhydraten 24.04 g 24.53 g
Eiwit 5.21 g 5.31 g