Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Custard Trifle met Bitterkoekjes

Romig dessert met bitterkoekjes, custard, slagroom en Marasquin

4 porties

Eenvoudig 20 Minuten

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Custard Trifle met Bitterkoekjes

:

Steelpannetje
Hoge coupes

Voor dessert:

35 g Dr. Oetker Custard
0,5 liters melk
35 g suiker
0,5 el basterdsuiker
16 bitterkoekjes
1 - 2 tl marasquin
125 ml slagroom

preparation

Bereiding

1

Custard koken

Volg voor de bereiding van de Custard de aanwijzingen op de verpakking. Laat de Custard afkoelen.

2

Bitterkoekjeskruim

Verbrokkel de bitterkoekjes grof. Giet een laagje Custard in een hoge glazen coupe. Strooi er wat bitterkoekjeskruim over en besprenkel met wat marasquin.

3

De trifle maken

Schenk hier een nieuw laagje Custard over, bedek met bitterkoekjeskruim en marasquin. Herhaal dit nog een keer en eindig met een laagje Custard. Maak zo 4 coupes en zet ze 1 uur in de koelkast om verder af te koelen.

4

Custard trifle serveren

Klop de room stijf met de basterdsuiker en serveer de custard trifle met een flinke toef slagroom.

Voedingswaarden Voor het recept Custard Trifle met Bitterkoekjes

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1708kJ
408kcal
783kJ
187kcal
Vet 0g 0g
Koolhydraten 53g 24g
Eiwit 0g 0g