Flag

Chocolate Chip Cookies

8 - 16 stuks
Gemakkelijk
25
Ontdek de verrukkelijke smaak van zelfgemaakte Chocolate Chip Cookies. Knapperig aan de buitenkant, smeuïg van binnen. Yum!
Deze knapperige en smeuïge chocolate chip cookies zijn perfect om te delen of stiekem allemaal zelf op te eten. Met elke hap geniet je van de rijke smaak van de romige chocoladestukjes, perfect gecombineerd met de boterachtige textuur van het deeg. Met dit recept maak je heerlijke chewy chocolate...
Extra informatie
Een beetje meer informatie
Picture -
Picture -
BEOORDEEL DIT RECEPT
Wat vind je van dit recept?

Vergelijkbare recepten

Picture - Hero image

Ingrediënten

Voor Chocolate Chip Cookies
1 pakDr. Oetker Cookies Chocolate Chips
100 gboter of margarine
1ei
Extra nodig
bakplaat bekleed met bakpapier
mixer met deeghaken
beslagkom

Gemaakt met:

Picture - Dr. Oetker Cookies Chocolate Chips
1

Voorbereiden

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C

Temperatuur heteluchtoven: 180 °C

2

Haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor.


Cookie deeg bereiden
3

Doe de boter in een beslagkom en mix deze zacht met een mixer.

4

Voeg de koekjesmix en het ei toe en meng het geheel met de mixer met deeghaken tot een deeg. Meng de chocolate chips erdoorheen.

5

Rol het deeg uit tot een staaf van 20 cm en snijd deze in 8 plakken. Leg de plakken vervolgens op de bakplaat.


Chocolate Chips Cookies bakken
6

Plaats de bakplaat in het midden van de voorverwarmde oven.

7

Bak de Cookies Chocolate Chips in ongeveer 10 minuten gaar. Let op: de koeken zijn nog zacht, als je ze uit de oven haalt.

Baktijd: 10 Minuten

8

Laat de koeken eerst 5 minuten op de bakplaat afkoelen, daarna nog 30 minuten op een rooster.