Cookies op onze websites

Wij houden op de eerste plaats van zelfgebakken “cookies”. En wij hopen jij natuurlijk ook ;)  

Daarnaast plaatsen wij digitale “cookies” om jouw bezoek aan onze site zo optimaal mogelijk te maken. Wij en onze partners willen tevens begrijpen hoe jij onze site gebruikt. 

Door verder te klikken op deze site of door op “toestemming” te drukken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies op onze website en ondubbelzinnige / uitdrukkelijke toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens die met deze cookies zijn verzameld.

Voor meer informatie over (digitale) cookies, of hoe je deze kan verwijderen, bezoek onze privacy en cookie verklaring

Veel leesplezier!

Chocoladetaartje met cranberry en hazelnoot

Ingrediënten

Ingrediënten

Voor het recept Chocoladetaartje met cranberry en hazelnoot

:

Mixer met garden

Voor het taartje:

1 pak Dr. Oetker Kleintje Chocoladetaart
100 g boter
2 eieren
50 g gedroogde cranberry's
50 g hazelnoten (grofgehakt)

preparation

Bereiding

1

Bereidingswijze taart

Maak het beslag volgens de aanwijzingen op het pak. Schep het in de vorm. Verdeel de cranberry's en hazelnoten erover. Bak de taart in ongeveer 35 minuten gaar. Laat de taart afkoelen en bestrooi de taart met de poedersuiker uit het pak.

Elektrische oven: 180 °C

Heteluchtoven 160 °C

Baktijd: over 30 - 35 Minuten

Voedingswaarden Voor het recept Chocoladetaartje met cranberry en hazelnoot

Per Portie/Stuk Per 100 g / ml
Energie 1419kJ
339kcal
1997kJ
477kcal
Vet 25.67g 36.16g
Koolhydraten 21.69g 30.55g
Eiwit 4.89g 6.88g