Voor het recept Cheesecake bites
130 g | tarwe biscuits |
80 g | margarine (gesmolten) |
50 g | gepelde pistachenoten (ongezouten) |
800 g | MonChou (Zacht & Luchtig) |
150 g | suiker |
1 tl | Dr. Oetker Aroma Citroensmaak |
4 | eieren |
2 el | Koopmans Custard |
180 ml | slagroom |
50 g | frambozenjam (coulis) |
1 beker | Dr. Oetker Choco Dip bruin |
20 g | gepelde pistachenoten (ongezouten) |
100 g | vers fruit naar keuze |
mixer met gardes | |
lepel |
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. Druk de geperforeerde randen van de bakvorm naar beneden.
Elektrische oven: 180 °C
Heteluchtoven 160 °C
Hak de pistachenoten (50 g) fijn. Smelt 35 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de verkruimende biscuits samen met de gehakte pistachenoten door de gesmolten boter. Roer dit goed door. Bedek de bodem van de bakvorm gelijkmatig met de kruimelbodem en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Meng de roomkaas, suiker en citroenaroma tot een glad cheesecake mengsel. Roer daarna de eieren er één voor één kort door.
Klop de slagroom met de custard lobbig. Meng het daarna door het New York Cheesecake mengsel.
Verdeel het mengsel over 2 kommen. Voeg bij één helft de frambozensaus toe en meng dit goed door. Verdeel de Cheesecake met de frambozen saus gelijkmatig over de bakvorm. Giet hier vervolgens voorzichtig de andere helft naturel Cheesecake op.
Plaats de Cheesecake in de voorverwarmde oven en bak in ca. 50 minuten gaar. Zet de oven uit en laat de Cheesecake vervolgens 1 uur afkoelen in de oven met de deur op een kier.
Elektrische oven: 180 °C
Heteluchtoven 160 °C
Baktijd: 45 Minuten
Laat de cheesecake vervolgens op een rooster verder afkoelen. De cheesecake stijft tijdens het koelen nog verder op en plaats deze daarna nog minimaal 2 uur in de koelkast.
Snijd de cheesecake in gelijke punten.
Verwijder de deksel en aluminiumfolie van de Dr. Oetker Choco dip bruin. De geopende beker 1,5 minuut bij 300 Watt verwarmen. De Choco dip goed doorroeren. Zo nodig een of twee keer 20 seconde opnieuw verwarmen bij 300 Watt en doorroeren tot de Choco Dip volledig vloeibaar is.
Trek dunne lijntjes chocolade over iedere punt Cheesecake met behulp van een lepeltje. Hak de pistachenoten fijn en verdeel over de Cheesecake. Decoreer met vers fruit naar keuze.
Per Portie/Stuk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energie |
5087
kJ
1215 kcal |
1528
kJ
365 kcal |
Vet | 94.61 g | 28.41 g |
Koolhydraten | 69.22 g | 20.79 g |
Eiwit | 22.19 g | 6.66 g |
We zouden het fijn vinden als je ermee instemt dat wij en onze partners cookies en vergelijkbare technologieën mogen gebruiken om te begrijpen hoe je onze website gebruikt. Hierdoor kunnen wij je gebruikersgedrag beter begrijpen en onze website hierop afstemmen. Verder willen wij en onze partners deze gegevens gebruiken voor gepersonaliseerde content of aanbiedingen op hun platforms. Als je hiermee akkoord gaat, klik je op "Akkoord". Raadpleeg ons privacybeleid voor gedetailleerde informatie. Je kunt op elk moment van gedachten veranderen en je toestemming intrekken.
We hebben deze cookies en vergelijkbare technologieën nodig om de basisfuncties van onze website mogelijk te maken. Dit omvat bijvoorbeeld het opslaan van deze instellingen. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn kunnen ze niet uitgeschakeld worden.
Daarnaast willen we graag meer weten over hoe je onze website gebruikt om deze voor jou en andere gebruikers te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we cookies en vergelijkbare technologieën die het gebruikersgedrag in kaart brengen en zo helpen om ons aanbod voor jou te verbeteren.
Ja
no
Om ervoor te zorgen dat we onze marketingcampagnes kunnen afstemmen op jouw behoeften, verzamelen we hoe je op onze website komt en hoe je omgaat met onze advertenties. Dit helpt ons om niet alleen onze advertenties, maar ook onze inhoud nog beter voor jou te maken. Onze marketingpartners gebruiken deze informatie ook voor hun eigen doeleinden, bijv. om je account of profiel op hun platform te personaliseren.
Ja
no